Afvallen met chocolade, is dat echt mogelijk?

Het is goed mogelijk dat je wel eens hebt gehoord of gelezen dat cacao goede stoffen bevat en dat is ook zo.

Cacao bevat wel ruim 300 goede stoffen, kijk hier welke dat zijn.

Cacao voor reguliere chocolade wordt verhit tot wel 150 graden. Vitamines, mineralen en antioxidanten zijn niet bestand tegen deze hoge temperatuur en gaan daardoor praktisch allemaal verloren.

De producent van Gezonde Chocolade heeft een productiemethode ontwikkeld waarbij de cacao slechts wordt koudgeperst. Het wordt daarbij niet warmer dan 38 graden in tegenstelling tot de reguliere 150 graden. Daardoor blijven bijna alle antioxidanten, vitamines en mineralen wel bewaard.

Gezonde Chocolade wordt alleen gezoet door bessen (açai – en blauwe bessen) en ongeraffineerde ruwe rietsuiker. Verder worden er geen conserveermiddelen toegevoegd en is Gezonde Chocolade gluten – en lactosevrij en 100% fair trade.

Gezonde Chocolade biedt de ideale ondersteuning bij gewichtsverlies

Gezonde Chocolade bevat 3 onderdelen waardoor jij gewicht verliest!

1. Door de hoge hoeveelheid antioxidanten
2. Doordat Gezonde Chocolade je bloedsuikerspiegel stabiliseert: door de lage glychemische index en het mineraal chroom, waardoor je hongergevoel en suikerbehoefte afneemt
3. Je mentaal stabiel(er) wordt door theobromine en tryptofaan

Al deze drie onderdelen worden hier nader toegelicht.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.