Autosleutels met transponder t.b.v. de startblokkering!

Veel automerken hebben vanaf bouwjaar 95 standaard een startonderbreker ingebouwd. Dit als extra beveiliging, tegen diefstal van de auto. Autodiefstallen zijn landelijk gedaald, onder meer dankzij dit systeem. Helaas zijn niet alle sleutels te dupliceren, maar komt u gerust eens langs met uw sleutel.
Wat is een transponder sleutel?

Dit is een sleutel waar zich een transponder (chip) bevind. Deze transponder geeft tijdens het starten een signaal af aan de startmotor waardoor de auto kan worden gestart. Een transponder sleutel bevat een stukje elektronica, dat in de kop van de sleutel zit met hierin opgeslagen een reeks van cijfers. In het motormanagement van de auto zit ook een transponder code.

Als alles goed is gekopieerd komen beide codes overeen en kunt u de auto starten, blijken beide codes niet met elkaar te kloppen dan draait de motor wel rond tijdens het starten maar zal deze niet aanslaan omdat de benzine toevoer wordt geblokkeerd.

Voor klanten in de omgeving Alkmaar zie de website van het Schoenmakertje https://www.hetschoenmakertje.nl/content/7-transponder-sleutels
En voor klanten uit Den Helder zie de site van Sleutel Service Den Helder http://autosleutels.jimdo.com/
WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.