Black Friday 2017 komt er aan!

Black Friday 2017
Het is bijna zover! Op vrijdag 24 november is het weer Black Friday! In Amerika was dit altijd al een bijzonder dag waarbij veel Amerikanen urenlang voor de winkels staan. In Nederland wordt deze dag ook steeds populairder. Nu is het natuurlijk niet zo dat we in Nederland ook urenlang voor een dichte winkeldeur gaan liggen. Wij zijn tenslotte geen Amerikanen en een stuk nuchterder. Nederlanders staan er echter wel om bekend altijd voor een dubbeltje op de eerste rang te willen zitten. Daarom is het opletten geblazen. Het is namelijk op 24 november wel mogelijk om bij veel online shops te profiteren van te gekke aanbiedingen.
Diverse Black Friday acties
Zoals al eerder in dit artikel aangegeven wordt Black Friday ook steeds belangrijker in Nederland. We letten nu eenmaal graag op onze portemonnee en betalen liever niet te veel. Het wordt helemaal interessant aangezien Black Friday op 24 november valt. Dit is vlak voor de feestdagen en daarom is dit het ideale moment om inkopen te doen voor sinterklaas en kerst. Maar je moet natuurlijk wel even weten welke webshops meedoen aan Black Friday. Op het Black Friday overzicht van JouwAanbieding.nl zie je precies waar je moet zijn op 24 november!
Wat is Black Friday nu eigenlijk precies
We hebben het nu de hele tijd al over Black Friday gehad en je weet inmiddels ook waar je moet zijn om te profiteren van te gekke aanbiedingen. Maar wat is Black Friday nu eigenlijk precies. In Amerika vieren ze Thanksgiving. De dag na Thanksgiving wordt Black Friday genoemd. Op deze dag bieden in Amerika veel winkels en ook webwinkels hun producten aan met hoge kortingen. Het is in veel staten van Amerika zelfs een officiële vrije dag. Wellicht vraag je jezelf af hoe zo’n dag eigenlijk is ontstaan? Waarom Black Friday en waarom op de dag na Thanksgiving? Hier is eigenlijk weinig over bekend. Rondom de periode Thanksgiving werden er sowieso al veel feesten en parades georganiseerd en waarschijnlijk hebben slimme winkeliers hier handig op in willen spelen.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.