Copenhagen sneakers bij Ten Eekelder

Ben je op zoek naar kwalitatief goede sneakers met een groot onderscheidend vermogen, dan is de kans groot dat je snel uit zal komen bij Copenhagen sneakers. Naast het bijzonder herkenbare zachte voetbed zijn ze duurzaam en zitten ze als gegoten. Het merk valt op in positieve zin door het gebruik van elegante designs en dito pasvorm. Het huidige assortiment bevat daarnaast modellen voor zowel mannen als vrouwen zodat je ook je partner kan verrassen met een ongekend mooie sneaker.

Eenvoudig te combineren met je huidige stijl
Het merk Copenhagen timmert al langer aan de weg en is ondertussen een van de vele gevestigde merken geworden. Net als veel andere merken worden ook de Copenhagen sneakers in Italiƫ geproduceerd. Overigens heeft men niet alleen sneakers in het assortiment, maar ook andere schoenen zoals boots en laarzen. De typische Scandinavische stijl zie je ook terug in de sneakers van Copenhagen. Geen drukke kleurcombinaties, maar een elegant en stijlvol ontwerp waardoor je het eenvoudig kan combineren met je huidige outfit. Door de bijzondere uitstraling zijn de sneakers eigen met alles te combineren. Zo staat het net zo mooi onder een nette spijkerbroek als onder een herenkostuum.

Scandinavische elegantie en toch trendy
Het merk Copenhagen laat zien dat de Scandinavische smaak voor goede sneakers ook in de rest van de wereld wordt gewaardeerd. Het kenmerkende design heeft inmiddels veel harten veroverd en je zou zelfs kunnen zeggen dat de nieuwe collectie gaat zorgen voor nog meer fans. De Copenhagen sneakers zijn eigenlijk gewoon trendy met een urban twist en passen prima binnen een actieve lifestyle. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken of het iets is wat bij je past. De tijdloze ontwerpen maken namelijk elke outfit compleet. Zo draag je ze net zo makkelijk naar je werk, op weg naar de sportschool of tijdens een concert.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.