Damestassen trends voor het najaar

Hou je van gekke vormen, bijzondere details en echte herfstkleuren? Dan hou je van de nieuwe damestassen trends voor het najaar. Dit jaar zien we vooral echte herfstkleuren, zoals diep donkerrood, donkerblauw en grijs (net als de lucht). Ook aardetinten, waaronder karamel, oranjebruin, roodbruin, okergeel, beige en donkerbruin, worden door de tassendesigners volop gebruikt voor de damestassen. Vaak worden ze ook met elkaar gecombineerd. Dat levert veel warme composities op met elegante details.

 

Groot, groter, grootst!

Hoewel de ieniemienie tasjes ook nog in het najaar gebruikt mogen worden, gaan we toch meer een statement maken met onze damestassen. En met een statement wordt vooral bedoeld dat je tas lekker groot mag zijn. Shoppers, grote schoudertassen en handtassen waar je heel wat in mee kan nemen, zijn het helemaal dit najaar. Dat wordt genieten, want nu kun je ongegeneerd alles meenemen in een lekker grote tas.

 

Opvallende details

Durf je nog een stapje verder te gaan met het maken van een fashion statement met je tas dit najaar? Kies dan voor een leren tas in een trendkleur met opvallende details. Dit najaar worden tassen overspoeld met franjes (zoals in de seventies), pluche, nepbont en kwastjes. Door met kleuren te spelen ontstaan er spannende grafische patronen en we zien tasjes met een heel eigenzinnig design.

 

Raketten, taartjes & winkelpandjes

Dames die durven opgelet: een van de damestassen trends voor het najaar is 3D tasjes, waarbij functionaliteit hand-in-hand gaat met een uniek design. Zo is dit jaar op de catwalks de rakettas gesignaleerd in de vorm – de naam zegt het al – van een ruimteraket. Maar ook kleinere tasje in de vorm van taartpuntjes, compleet met kers, en messengerbags in de vorm van winkelpandjes zijn gezien. Ideaal om je eigen stijl tot uiting mee te brengen.

 

Echt uit

Heb je nog enveloptasjes in de kast liggen? Dit zijn natuurlijk heel fijne tasjes als je gaat stappen en niet veel nodig hebt. Toch zijn ze dit najaar helemaal uit. Maar wie weet kun je ze over een paar jaar wel weer uit de kast halen

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.