De beste laptop in 2017

Laptops zijn uitermate handig voor mensen die vaak (voor zaken) op weg zijn en daarom op verschillende plekken met hun computer werken. Niet voor niets dat de Consumentenbond dan ook elke twee weken laptops testen van bekende merken als Dell, Lenovo, HP, Acer, Asus en Apple. Hierbij wordt steeds gekeken naar zowel de hardware als software, de snelheid en het gebruiksgemak. Op die manier word je goed geholpen om de beste laptop te vinden van dit moment. In dit artikel kijken we naar de laptops uit de meest verkochte categorie – namelijk die met een beeldformaat van 13 tot 16 inch – die volgens de Consumentenbond het beste en het meest voordelig zijn.

De Beste uit de Test

De beste laptop van dit moment is volgens de Consumentenbond de Acer Aspire E5-575G-55NE. Deze laptop heeft een 15.6 inch display met een Full HD resolutie, die je foto’s en video’s zeer scherp weergeeft. De laptop beschikt over alle functionaliteiten die je nodig hebt om goed te kunnen werken, op het internet en met Office programma’s. Door de 226GB SSD kaart kun je dagelijkse taken snel uitvoeren. Daarnaast heeft de laptop een 1TB harddisk, waardoor je dus genoeg ruimte hebt om al je privé en werk documenten kwijt te kunnen. De Acer Aspire biedt tenslotte de snelste WiFi ervaring, met een verbinding die tot wel drie keer sneller is dan bij andere laptops.

De Beste Koop

De Beste Koop is dan weer een stuk voordeliger, deze is namelijk de Medion Akoya E6415. De Medion Akoya E6415 is een 15.6 inch laptop, gebaseerd op een krachtige Intel Core i3 5008U processor. In combinatie met een geheugen van 8GB levert deze laptop voor zijn prijs behoorlijk krachtige en snelle prestaties! De beeldkwaliteit  is daarbij ook nog eens haarscherp: de Akoya beschikt over een Full HD scherm met een resolutie van 1366 x 768 pixels, die wordt aangestuurd door de grafische kaart van Intel HD Graphics 5500. Tenslotte bedraagt de opslagcapaciteit 1128 GB, en werkt de laptop door de aanwezigheid van een SSD vlotter dan vergelijkbare laptops die over een conventionele harde schijf beschikken.

 

Over Laptopplein

Op Laptopplein.nl vindt u het meest complete en nieuwste aanbod laptops en laptop accessoires van Nederland. Wij werken samen met de grootste partners op het gebied van laptop artikelen en kunnen hierdoor het grootste aanbod laptops, notebooks en laptop accessoires van vele winkels aanbieden.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.