De kaartendrukkerij helpt u met kaarten drukken

Of het nu gaat om trouwkaarten, geboortekaartjes of verhuiskaarten, kaarten drukken is emotie!

kaarten drukken

Natuurlijk moet een gedrukte kaart afgestemd zijn op de uiteindelijke toepassing. Dat kan door middel van een passend ontwerp, juist kleurgebruik en een pakkende inhoud. Maar bij kaarten drukken zie je pas ├ęcht resultaat! Dat laatste stukje is minstens zo belangrijk. Want welk formaat kaart is handig? En op welke papiersoort kun je het beste de kaarten laten drukken? Deze details zijn kenmerkend voor de uitstraling van de kaarten.

Kaartendrukkerij PIM Print is gespecialiseerd in kaarten drukken en maakt indien nodig ook het ontwerp helemaal in orde. Zelf een ontwerp gemaakt? Geen probleem! Want in dat geval bent u met kaarten drukken het goedkoopste uit. Om vooraf het resultaat goed te kunnen beoordelen wordt aangeraden om een gratis proefdruk aan te vragen. In dat geval ziet u een daadwerkelijk productiemodel, oftewel een exact voorbeeld van de kaarten zoals deze uiteindelijk zullen gaan worden. Je hebt daarmee mogelijkheden om nog te wijzigen voordat je de echte bestelling plaatst voor het kaarten drukken. En een drukproefdruk is gratis!

De levertijd van bedrukte kaarten is kort! En in de meeste gevallen zelfs binnen 24 uur. Hoewel het afdrukken op hoog tempo verloopt is er altijd optimale controle op het ontwerp dat u aanlevert (of laat maken). De kaartendrukkerij weet namelijk als geen ander wat u graag als resultaat wilt zien. En als er twijfels zijn dan wordt er gewoon even contact met u opgenomen.

Ervaar het gemak van goedkoop kaarten drukken en informeer naar de mogelijkheden. Deze kaartenspecialist helpt u graag op het gebied van kaarten laten drukken en om deze helemaal naar uw wens te maken.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.