De nieuwste trend in zonnebrillen

Sinds afgelopen zomer is er een nieuwe trend zonnebrillen ontstaan namelijk de houten zonnebril. Je leest het goed, een zonnebril gemaakt van hout. De zonnebrillen zijn een ware musthave voor modeliefhebbers dankzij de bijzondere houtnerven, glazen van topkwaliteit en monteurs die zo licht zijn als een veertje. Wil je jezelf onderscheiden van de massa, dan kan dat met een houten zonnebril.

Unieke zonnebrillen van uniek hout
Elke stuk hout is uniek en dat maakt de houten zonnebril zo bijzonder. Voor verschillende modellen zijn andere soorten hout gebruikt zodat elke zonnebril zijn eigen karakter heeft. Wil je echt een bijzondere bril, kies dan voor de brillen van Lignify want deze brillen zijn stuk voor stuk handgemaakt van 100 procent natuurlijk hout. De zonnebrillen onderscheiden zich door de mooie afwerking en het hoge kwaliteit hout. Daarnaast zit elke bril heerlijk door de grote zorg die is besteed aan een draagbaar, licht en stevig monteur.

Kies jouw bijzondere zonnebril
Alle zonnebrillen van Lignify zijn geïnspireerd op het Wayfarer model van Ray-ban. Dit model is een waar icoon onder de zonnebrillen en daarom de beste inspiratiebron voor de brillen. Onderstaand een kleine greep uit de collectie, maar er zijn nog veel meer prachtige en unieke houten zonnebrillen.
Veilig zwart met Bamboo Noir: deze stoere bril is gemaakt van bamboe en heeft een zwart, matte afwerking. Naar verloop van tijd zal het zwart vervagen wat een prachtige vintage look geeft.
Lekker opvallen met Blue Festivs: het monteur is van bamboe waarbij de bamboe zijn lichte kleur heeft behouden. Door de blauwe glazen in de bril ben je een ware eye catcher en val je echt op.
Chique met Fancies: deze chique bril is gemaakt van 100 procent natuurlijk rozenhout. De warme donkere kleur van het hout en de donkere glazen geven de zonnebril een hoog glamourgehalte.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.