De voordelen van refurbished apparatuur

Meer en meer zien we advertenties verschijnen die refurbished apparatuur aanbieden met dezelfde kwaliteit als nieuw. Maar wat is refurbished eigenlijk en is het aan te raden als aankoop?

Refurbished wil zeggen opgeknapt of gerepareerd door de firma en opnieuw 100% in orde gezet, getest en weer te gebruiken(zoals nieuw). Refurbished is niet te verwarren met tweedehands. Het toestel is eerder gebruikt maar is opnieuw in nieuwe staat gesteld met alle specificaties die gelden voor het toestel. Het grote verschil is dat de firma garantie geeft de door hun refurbished apparatuur, dat wil zeggen dat ze zeker zijn dat ze opnieuw kwaliteit aanbieden.

Voordelen van refurbished printer aan te kopen voor op kantoor

Lagere kostprijs dan nieuw toestel

De kostprijs van het volledig in orde gezet toestel is veel lager dan een volledig nieuwe aankoop. De werking wordt ten volle 100% gegarandeerd maar de kostprijs kan zelfs tot de helft bedragen dan een nieuw toestel. Voor ondernemers die pas starten is dit een groot voordeel voor een refurbished printer aan te schaffen dan een nieuwe printers.

Refurbished is duurzamer voor het milieu

Met refurbished wordt de levensduur van apparaten verlengt wat heel duurzaam is voor het milieu. Het opnieuw gebruiken van materiaal is de toekomst voor het milieu want sommige grondstoffen worden alleen maar schaarser en refurbished geeft dezelfde kwaliteit in een ouder jasje.

Bij refurbished biedt ook garantie van de kwaliteit

Op refurbished apparatuur geeft men ook garantie aan de klant dat het toestel technisch in orde is gezet, opgeknapt en gereinigd is. Meestal is dit tot één jaar of twee na aankoop van het toestel, ook afhankelijk van het soort apparatuur.

Kiezen voor refurbished is slim kiezen

Bij keuze voor refurbished printer kan je zelfs één kiezen met meer mogelijkheden, zelfde kwaliteit en voor een lagere prijs met garantie. Ook kan je zelfs het aantal printers verdubbelen refurbished dan één nieuwe aan te kopen.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.