Designradiatoren passend bij de stijl van uw huis?

Steeds meer consumenten ergeren zich aan de lelijke uitstraling van de radiatoren in hun woning. Niet alleen zijn veel radiatoren achterhaald qua stijl, ook passen deze radiatoren niet meer bij de moderne inrichting van 2016. Doordat het een behoorlijke klus is om de radiatoren te vervangen en dit vaak niet zelf te doen is, kiezen veel mensen er voor om deze radiatoren tijden te laten zitten en zich vooral te focussen op de rest van het interieur in hun woning. Nu is het echter toch tijd om de radiatoren te vervangen, of op een andere manier weg te werken in het interieur van uw kamers!

Radiatoren laten vervangen voor designradiatoren

Een van de mogelijkheden die u heeft om uw huidige radiatoren weg te werken, is door deze volledig te vervangen voor designradiatoren. Designradiatoren worden in verschillende modellen aangeboden, passend bij een woon-, slaap- of badkamer. U zult begrijpen dat u er voor een badkamer hele andere modellen geschikt zijn, dan voor een slaap- of woonkamer. In de badkamer wilt u de radiatoren bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken om uw handdoeken te kunnen drogen na het douchen.

Om designradiatoren in uw woning te installeren is het raadzaam om de hulp van een erkende loodgieter in te schakelen. Wij spraken met een loodgieter in Maastricht die ons hier meer over vertelde. Volgens deze loodgieter proberen consumenten de designradiatoren soms zelf te installeren, met alle gevolgen van dien. Zo kunnen er nare lekkages ontstaan als de radiatoren niet op de juiste wijze geïnstalleerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een aansluiting op de waterleiding die niet helemaal goed aansluit. Het water kan in dit geval langs de waterleiding wegsijpelen, waarna het een ernstige waterschade aan muren en vloeren kan veroorzaken. Het kost zeker enkele maanden om deze waterschade te herstellen, omdat het vocht vaak erg lastig uit muren en vloeren te trekken is.

Met de hulp van een erkende loodgieter voorkomt u dergelijke situaties en bent u ervan verzekerd dat de designradiatoren op de juiste wijze voor u worden aangesloten. Daarbij kan een loodgieter de designradiatoren direct voor u bestellen als u het juiste model gevonden denkt te hebben.

Goedkoper alternatief: radiatorbekleding!

Naast het volledig vervangen van radiatoren in huis kunt u er ook voor kiezen om radiatorbekleding aan te schaffen. Radiatorbekleding kunt u heel eenvoudig op bestaande radiatoren aanbrengen met kleine magneetjes. De radiatoren zijn hiermee afgedekt zodat deze een geheel nieuwe stijl krijgen, die aansluit bij de inrichting van uw woning. Als u kiest voor radiatorbekleding, dan heeft u een zeer ruime keuze tussen verschillende kleuren en modellen bekleding. Zo vindt u altijd een type bekleding die past bij uw bestaande interieur!

Radiatorbekleding kunt u heel eenvoudig via internet bestellen. Er zijn ook verschillende woonwinkels die radiatorbekleding in verschillende soorten en maten aanbieden. Zo kunt u de radiatorbekleding eerst bekijken, alvorens u dit ook daadwerkelijk op uw bestaande radiatoren bevestigt. Voor welk type interieur zoekt u radiatorbekleding?

 

 

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.