Disneyland Parijs

De top 7 attracties voor jouw kids

Door al die Disneyland Parijs aanbiedingen staat een bezoek aan het park bij elk gezin wel op het verlanglijstje. Jij wil met jouw gezin ook de Disney helden ontmoeten, genieten van de attracties en de magische landen ontdekken. Maar zo’n groot park, of eigenlijk twee, is ook best wel overweldigend en er is echt te veel om alles te zien. Daarom hebben we hier een overzicht van de allerleukste attracties die je met kleine kinderen beslist niet mag missen!

  • Ratatouille: The Adventure

Rijdend in een muizenkar maak je een (in VR en 3D) trip door Chef Skinner’s keuken waar je als rat een spannend avontuur beleeft!

  • Buzz Lightyear Lazer Blast

Tijdens een wervelende tocht moet je met een lasergun alle vijanden uitschakelen om de ruimtemissie tot een goed einde te brengen.

  • It’s a Small World

In een bootje vaar je de hele, kleurrijke miniatuurwereld over om, onder meer Nederland, in het klein te zien.

  • Casey Jr. Circus Train

Deze trein maakt een soort langzame achtbaantocht door een miniatuurwereld met scènes uit Disneyfilms. Een super leuke attractie voor de kleintjes, die hun ogen uit zullen kijken.

  • Peter Pan Flight

Vliegend in een gondel kom je langs verschillende scènes uit de film. De reis start thuis bij de familie Van Dalen, waar je zo het raam uit vliegt de stad Londen in. Samen met Peter Pan vlieg je naar de super geheime plek Nooitgedachtland.

  • Dumbo The Flying Elephant

Alle kinderen, klein én groot, dromen ervan om te kunnen vliegen. In Disneyland kan dat, op de rug van die schattige Dombo! Je kan zelf bepalen hoe hoog Dombo vliegt en hebt een schitterend uitzicht over het park.

  • Alice’s Curious Doolhof

In dit spannende haagdoolhof kom je onderweg terecht in scènes uit de film Alice in Wonderland. Het doolhof bestaat uit twee afzonderlijke delen: een deel beeldt het begin van de film uit en in deel twee draait het om de slotscène.

Natuurlijk zijn er nog veel meer attracties en wij raden dan ook aan om vóór je bezoek de plattengrond goed te bestuderen en een planning te maken van welke attracties je wilt zien. Verder is het ook handig om te weten dat er heel veel speciale services voor gezinnen met baby’s en kinderen zijn, zodat jullie bezoek gemakkelijk en betoverend is!

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.