Draadloze Apple oortjes

Het gerucht gaat al langer rond dat Apple werkt aan de draadloze oordopjes die mogelijk AirPods gaan heten. Dit zou mogelijk te maken hebben met de nieuwe iPhone 7 die waarschijnlijk niet over een koptelefoonaansluiting beschikt. Er is nieuwe informatie opgedoken omtrent de nieuwe oordopjes. Volgens iAbonnement is er een nieuw merk ingediend genaamd AirPods. Het merk is ingediend door het bedrijf Entertainment in Flight LLC, dus niet door Apple. Apple heeft echter wel vaker merken geregistreerd onder andere misleidende namen. Zo hoopt het bedrijf nieuwe producten geheim te houden. Dit is voor grote bedrijven zoals Apple nodig om de concurrentie zo lang mogelijk in het ongewis te laten over nieuwe producten. Op het gebied van technologie gaan de ontwikkelingen snel waardoor het voor Apple zeer belangrijk is om nieuwe producten geheim te houden.

Airpods
Jonathan Brown zou het document hebben ondertekend, Brown is een werknemer van Apple. Zijn titel bij het bedrijf is Senior Standards Counsel, het beheren van merken en patenten is zijn werk. Ook komt de handtekening op het ingediende document overeen met die van hem. Dit zou erop duiden dat Apple inderdaad aan de AirPods werkt. Het is niet duidelijk of en wanneer we de AirPods gaan zien, misschien gaan de oordopjes wel heel anders heten zoals vaker het geval is bij producten van Apple.

Uiterlijk
Ook is nog niet duidelijk hoe de oordopjes eruit gaan zien. Eerder verscheen zelfs het bericht dat de oordopjes geen draad zouden krijgen om de twee met elkaar te verbinden. Dit zou betekenen dat de twee oordopjes los van elkaar gedragen kunnen worden en makkelijk gedeeld kunnen worden met anderen. Volgens een ander bericht zouden ze met een bewaardoos worden meegeleverd waar ze ook in opgeladen kunnen worden. Of er gratis draadloze oordopjes met de iPhone 7 worden meegeleverd is ook niet duidelijk.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.