Duurzaam en gezond koken uit een kookpakket

Vandaag wil ik het met je hebben over mijn favoriete maaltijdbox ‘Marley Spoon’. Veel mensen kennen deze maaltijdbox nog niet of hebben hem niet nog geprobeerd maar kennen bijvoorbeeld wel de bekendere concurrent ‘HelloFresh’ Waarom ik Marley Spoon de beste maaltijdbox ever and of all times vind ga ik je uitleggen.

Foodboxen lijken op elkaar.

Als we het over foodboxen hebben dan is bij elke aanbieder bijna alles hetzelfde aan deze veredelde kookboxen. Het concept is uitgedacht en uitgekauwd en veel bedrijven concurreren met elkaar door dingen net even anders te doen. Grotendeels is het allemaal hetzelfde, natuurlijk haalt de ene aanbieders z,n ingrediƫnten bij boer an en de andere bij boer B. De een heeft meer verschillende boxen en de andere maar twee. De ander komt met leuke paasboxen, kerstboxen en zelfs sinterklaas thema boxen. Zo zijn er minuscule verschillen tussen alle maaltijdbox verkopers.

Marley Spoon.

Wat ik van Marley Spoon zo ontzettend fijn vind is het totaal plaatje, maar vooral de maaltijden zijn echt ambitieus. Elke keer als ik een box bestel en vervolgens zelf de recepten kan kiezen dan denk ik van ‘Wow! Kan ik dat echt zelf maken’ Bij Marley draait het om gezond maar ook erg lekker eten door middel van bijzondere recepten. Zo vind je er niet alleen maar prakkies en een pan gerechten zoals je bij de meeste andere wel ziet. Je vind er complete desserts terug. Gerechten waar je nog nooit van hebt gehoord maar oh zo lekker eruit zien. Bijzondere broodjes, pizza’s en hamburgers. Deze laatste 3 zie je ook erg weinig bij de overige maaltijdboxen.

Marley Spoon is bijzonder. Lekker en gezond eten met duurzame producten uit Nederland en Belgiƫ. Het beste vlees en vis wat je kunt krijgen gebruiken ze voor in de foodbox. Ze werken met dezelfde leveranciers van top kwaliteit producten samen die ook aan de beste restaurants in de Benelux leveren. Om wat meer te weten te komen over de Marley Spoon recepten kijk je hier.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.