Een jurk mag niet ontbreken

Jurken of jurkjes mogen eigenlijk niet ontbreken in de garderobe van elke vrouw. Of het nu voor een nette aangelegenheid is of voor een dagje naar werk, een mooie jurk zorgt voor meer vrouwelijkheid en sierlijkheid. Daarnaast is een jurk erg geschikt voor elke figuur. En laten we eerlijk zijn, een jurk zit toch veel lekkerder dan een strakke spijkerbroek?

Ieder figuur wordt mooi met een jurk
Je hoeft niet maatje 36 te hebben om er stralend en elegant uit te zien. Ook vrouwen met een maatje meer kunnen een jurk juist tot haar recht laten komen zolang je het accent maar legt op de juiste delen van je lichaam. Dit doe je door goed te kijken naar je figuur. Wat zijn de mooiste delen van je lichaam? Die delen verdienen het om in het licht te zetten. Heb je bijvoorbeeld een mooie volle boezem, laat ze zien door een laag decolleté. Of heb je een prachtige taille, maar wat brede heupen? Kies voor een egale stof die nauw aansluit op je taille en verder uitloopt op je heupen.

Een zwart jurkje kan altijd
Je hebt vast weleens gehoord van ‘the little black dress’, een zwart jurkje dus? Een zwart jurkje is ideaal om te bezitten omdat je er alle kanten mee op kunt. Met één jurkje heb jij een passende outfit voor verschillende gelegenheden. Heb je een nette aangelegenheid? Trek je zwarte jurkje aan met hoge hakken en stijl het verder af met opzichte sieraden. Heb je een casual feestje? Een zwart jurkje kun je prima combineren met ballerina’s en een subtiele ketting. Ga je gewoon naar je werk? Waarom draag je jouw little black dress niet met stoere laarsjes of sneakers voor een sportieve look? Het enige wat je nodig hebt om goed voor de dag te komen is dus één zwarte jurk.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.