FITNESSMAGAZINE24: JOUW ULTIEME BRON VOOR INFORMATIE OVER SPIEROPBOUW EN AFVALLEN!

Fitnessmagazine24 is een nieuw kennisplatform op het gebied van fitness en voeding. ‘Wij willen zowel beginnende als ervaren sporters betrouwbare informatie geven over fitness, voeding, spieropbouw, afvallen, en het gebruik van voedingssupplementen’, aldus de initiatiefnemers van www.fitnessmagazine24.nl.

Visie
De visie van Fitnessmagazine24 is informatie bruikbaar maken voor iedereen die hier naar op zoek is. Volgens de initiatiefnemers is er enorm veel subjectieve en tegenstrijdige informatie beschikbaar op het internet. Om deze reden willen zij juist objectieve informatie bieden gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken.

Onafhankelijk
Veel vergelijkbare websites op het gebied van fitness en voeding(supplementen) zijn onderdeel van commerciële aanbidders. Fitnessmagazine24 is niet commercieel en volledig onafhankelijk. Ze maken geen onderdeel uit van holdings, webshops of andere commercieel aanbieders. “We zullen immers en altijd de ervaring en het belang van onze lezers vooropstellen. De informatie op ons platform komt daarom ook via een onafhankelijke manier tot stand, hierop hanteren wij strenge voorwaarden”.

Wetenschappelijk
Fitnessmagazine24 probeert zich te onderscheiden in de wirwar van websites op het gebied van fitness door een partnership aan te gaan met deskundigen binnen de diverse specialismen. Denk hierbij aan personal trainers, fysiotherapeuten, sportartsen, en (sport)diëtisten. Tevens komen artikelen veelal tot stand door het raadplegen van wetenschappelijke onderzoeken en bronnen.

Supplementen
Naast wetenschappelijke informatie op het gebied van voeding en fitness is er ook informatie terug te vinden op het gebied van voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn anno 2016 niet meer weg te denken onder veel sporters. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reviews en labtesten van diverse voedingssupplementen zoals whey, bcaa’s, creatine en fatburners. “Wij willen sporters proactief van juiste informatie voorzien om te voorkomen dat zij uitsluitend afgaan op marketingkreten van diverse supplementenmerken en hierdoor eventueel verkeerde keuzes maken”.

Wil je meer informatie over fitness, spieropbouw, afvallen en voeding(supplementen)?

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.