Goedkoper bestellen via een buitenlandse webwinkel

Bijna iedereen kent wel de grotere buitenlandse webwinkels zoals Amazon.com en Asos.com, maar andere webwinkels zijn minder bekend. Toch vreemd, want waarom zou ik niet bij een webshop in Duitsland bestellen als het daar goedkoper blijkt te zijn of bijvoorbeeld in China? Echter, het blijkt vaak lastiger te zijn dan je denk om deze goedkope buitenlandse webwinkels te vinden.

Waarom zijn buitenlandse webwinkels zo lastig vindbaar?

Veel Nederlanders hebben Google ingesteld op zoekgebied Nederland, waardoor webwinkels buiten Nederland al bijna niet meer voorkomen in de zoekresultaten. Alleen grotere webwinkels die advertenties op Google plaatsen worden direct getoond. Daarnaast is de taal van de teksten natuurlijk niet in het Nederlands, waardoor een Nederlandse zoekterm niet gekoppeld wordt aan de buitenlandse webwinkel. Kortom, die buitenlandse webwinkels zijn maar lastig vindbaar.
Dit is eigenlijk heel erg jammer, want er zijn veel buitenlandse webwinkels met zeer goedkope producten. Bovendien komt het vaak voor dat de producten gratis naar Nederland worden verstuurd. Natuurlijk moet je wel iets langer wachten op je producten dan bij bijvoorbeeld bol.com, maar je profiteert wel van zeer scherp geprijsde producten.

De oplossing voor goedkopere producten

Op goedkopereproducten.nl worden producten getoond van goedkopere buitenlandse webwinkels, voornamelijk uit Aziƫ. Opladers geschikt voor de iPhone zijn hier al voor een paar euro te vinden, maar ook oordopjes en sport armbanden zijn voor een paar euro geprijsd. Het verschil met Nederland loopt al snel op tot 75% lagere prijzen! Bovendien worden de producten ook nog eens gratis naar Nederland verzonden. Deze gratis verzending wordt mogelijk gemaakt door de Chinese overheid die de productie in bepaalde gebieden stimuleert met deze gratis verzending van producten.

Betaalwijze bij een buitenlandse webwinkel

Bij buitenlandse webwinkels kan je, net als in Nederland, betalen met een creditcard. iDeal is niet bekend in het buitenland en zal je dus ook niet vaak tegenkomen als betaalwijze. In plaats van iDeal is de betaalwijze PayPal zeer bekend. Bij deze betaalwijze koppel je een e-mailadres aan je bankrekening of creditcard en kan je zeer eenvoudig een bestelling plaatsen. Voorafgaande aan deze koppeling, email en bankgegevens, vinden er natuurlijk nog een aantal strenge controles plaats zodat fraude wordt voorkomen.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.