Grote zaak voor al je tuinmeubelen

Een mooie tuin vraagt om mooie en goede tuinmeubelen. Een goede plek voor een nieuwe aanschaf is tuinmeubelen de Vries XL. Deze grote winkel is onder andere gespecialiseerd in tuinmeubelen, serres en loungesets. Ook hebben ze een breed assortiment aan parasols en kussen. De winkel heeft een oppervlakte van 1500m2. Hier kun je een goede indruk krijgen van het aanbod. Ze hebben verschillende bekende merken in hun assortiment zoals 4SeasonsOutdoor, Hartman, Kettler, Nesling, Taste en Sunsit. Deze merken zijn toonaangevend en staan voor mooi design, uiteenlopende stijlen en goede duurzaamheid van de materialen.

Goede prijs- en kwaliteitverhouding
Als je op zoek bent naar tuinmeubelen is het belangrijk dat je kijkt naar een goede verhouding van prijs en kwaliteit. Je wilt niet te veel betalen voor een stoel of bank die één strenge winter niet kan overleven. Om dit te voorkomen kun je het beste tuinmeubelen kopen van een merk dat betrouwbaar is en een goede garanties biedt.

Betrouwbare merken tuinmeubelen
Onderstaand een kleine selectie van betrouwbare merken tuinmeubelen met een goede prijs.
1. Hartman
Hartman bestaat al enige jaren en is een begrip geworden in de tuinwereld. Het merk kenmerkt zich door de duurzaamheid van de tuinmeubelen. Daarnaast maakt het merk gebruik van een mooi design en goede kwalitatieve materialen.

2. Kettler
Het Duitse merk Kettler staat voor stevigheid en betrouwbaarheid. De tuinmeubelen van Kettler gaan erg lang mee en kunnen goed tegen een stootje.

3. 4 Seasons tuinmeubelen
Dit merk heeft een erg uitgebreid assortiment. De stijl van de tuinmeubelen is robuust en degelijk. Daarnaast hebben ze ook klassieke en moderne designs. Alle tuinmeubelen zijn zorgvuldig afgewerkt tot in de kleinste details.

Onder andere deze merken zijn verkrijgbaar bij tuinmeubelen de Vries XL. Vaak heeft het bedrijf acties lopen waar je gebruik van kunt maken.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.