Herbalife kopen ? Dan ontkom je niet aan deze 2 websites

Als je Herbalife wil kopen kan je dat offline doen via een Herbalife distributeur of member. Of online via één van de velen webshops die er bestaan. Maar hoe moet je nu kiezen of bij welke shop ben je het beste uit ?

Wat is Herbalife

De Herbalife voedingsproducten kenmerken zich door hoogwaardige ingrediënten. De Formule 1 shake bijvoorbeeld bevat 52 essentiële voedingsstoffen, waaronder plantaardige eiwitten,  12 soorten vitaminen en 10 soorten mineralen.  Aan de ontwikkeling is jarenlange research voorafgegaan en nog worden de producten continue verbeterd als nieuwe inzichten hierom vragen.

Herbalife is geen hype. Al sinds 1980 zijn de producten op de markt en ondertussen zijn de producten in meer dan 80 landen goedgekeurd en te koop. Er wordt geen product in de markt gezet die niet door de lokale voedsel- en warenautoriteiten zijn goedgekeurd.

Topdieet

Topdieet bestaat al tientallen jaren. Als je bij deze site Herbalife bestelt ben je verzekerd van een goede koop. Daarnaast heb je te maken met deskundige mensen die alles weten op het gebied van voeding en gezondheid.  Je kunt dus ook bij ze terecht als je wilt afvallen en dat niet zelf kunt. Wekelijkse begeleiding en ondersteuning helpen je om jouw uiteindelijke doelen te behalen.

Ga voor mer informatie naar www.topdieet.nl

Herbaonlineshop

Herbaonlineshop is een nieuwe speler op de (Belgische) markt. De Belgische markt is op dit moment één van de grootste groeimarkten voor Herbalife. Herbaonlineshop speelt daarop in door mensen online Herbalife aan te bieden. Soms willen mensen de producten snel in huis, zonder advies of begeleiding of gewoon anoniem omdat ze zich niet prettig voelen dat iedereen weet dat ze aan gewichtsbeheersing doen. In dat geval ben je bij Herbaonlineshop aan het juiste adres.

Ga voor meer informatie naar www. herbaonlineshop.nl

Herbalife en afvallen

Er is een groot verschil tussen Herbalife en elk ander dieet of maaltijdvervanger. Dit verschil zit m in het BTW percentage. Een dieet wordt belast met 21 % BTW. Herbalife echter met 6 %. Dit betekent dat je met een dieet kan afvallen,  maar dat je dan geen volwaardige voeding tot je krijgt (volgens de Nederlandse wet !). Om geen voedingstekorten op te lopen moet je dus op een moment stoppen en weer ‘normaal’ gaan eten. Met Herbalife eet je volwaardig, maar als je daarnaast al het overtollig vermindert of elimineert zal je afvallen. En toch loop je geen voedingstekorten op. Door alleen de basiscalorieën tot je te nemen aangevuld met één normale maaltijd zoals een diner, heb je de ideale manier in handen om tot een gezond gewicht te komen.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.