Hogedrukreiniger

Kwalitatief hoogwaardige hogedrukreinigers bij Gröninger

Hogedrukreinigers worden door particulieren, gemeenten en andere bedrijven in veel situaties gebruikt. Denk maar eens aan toepassingen in de bouw en wegenbouw, renovatie- en saneringswerkzaamheden, industrie, logistiek, offshore en shipping. Maar ook door overige dienstverleners bij het reinigen van bijvoorbeeld spoorwegen en riool, dak- en gevelreiniging van woningen, reiniging van werkplaatsen, voertuigen en openbare ruimten. De toepassingsmogelijkheden van hogedrukreinigers zijn eindeloos.
Gröninger levert alleen hogedrukreinigers en hogedruksystemen van gerenommeerde fabrikanten en levert tevens maatwerk hogedruksystemen van eigen makelij. Daarbij gaat het om op maat gemaakte hogedruksystemen en hogedrukinstallaties tot 250 bar.

Soorten hogedrukreinigers
Zo is Gröninger partner voor de verkoop, service, reparatie, onderdelen en accessoires van Nilfisk . Onder het credo ‘works for you’ maken zij diverse soorten hogedrukreinigers. Zo is er de:
• Warmwater hogedrukreiniger
• Koudwater hogedrukreiniger en de
• Stationaire hogedrukreiniger

Warm- en koudwater hogedrukreiniger Nilfisk
De warm- en koudwater hogedrukreinigers van Nilfisk kunnen in drie categorieën worden verdeeld: de compacte, medium en premium klasse. Een groot aantal uit deze verschillende klassen zijn bij Gröninger verkrijgbaar. Ze hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken:
• hoog efficiënte EcoPower ketels
• features als Quickservice en EasyClean
• betrouwbare en duurzame pompen
• ergonomische accessoires (ErgoSystem)
• intelligente service controle en
• ontworpen met Flow Activated (FA) technologie.

Stationaire hogedrukreiniger Nilfisk
De hogedrukreiniger van Nilfisk  met stationaire pomp is zowel voor toepassing met koud als warm water geschikt. Met twee pompen voor het zware werk, flexibel, betrouwbaar en altijd gereed voor gebruik. Voor het werken met warm water heeft Nilfisk  reinigers met pompen die op benzine, diesel gestookt, gas of elektrisch aangedreven worden. Voor het reinigen van bijvoorbeeld trucks bestaan afzonderlijke stationair warmwater aangedreven units.
De benodigde aandrijving varieert tussen de 230 en 400 Volt.

Algemene info over de hogedrukreiniger Nilfisk
Alle hogedrukreinigers van Nilfisk zijn gebruiksvriendelijk en worden standaard geleverd met drie jaar garantie. Voor alle overige (technische) specificaties wordt verwezen naar de beschrijving bij de verschillende producten. Dit geldt ook voor het verkrijgen van bijbehorende ergonomische accessoires.
Naast hogedrukreinigers van Nilfisk en hogedrukreinigers uit eigen makelij,levert Gröninger ook kwalitatief hoogwaardige en gebruiksvriendelijke hogedrukreinigers van Kärcher.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.