Kies eens voor lamelparket in huis!

Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw woning? En wil je eens iets anders dan een laminaatvloer? Kies er dan zeker eens voor om lamelparket te nemen. Deze vloer bestaat uit verschillende lagen hout wat ervoor zorgt dat je de warme en authentieke sfeer van een echte houten vloer in huis haalt. Ideaal als jij jouw woning binnenkort wilt voorzien van een schitterende landelijke, Scandinavische of romantisch interieur. Maar wat is lamelparket nou precies? En wat zijn de voordelen van deze bijzondere vloer? Dat vertellen wij je natuurlijk graag in dit artikel!

Wat is lamelparket?

Hoogstwaarschijnlijk ben jij nog niet bekend met wat lamelparket precies is. Dit is niet zo gek aangezien deze soort vloer pas sinds een paar jaar op de markt is gebracht. Lamelparket is een klassieke en tijdloze vloer die bestaat uit verschillende lagen hardhout. Deze planken kunnen in verschillende geometrische vormen gerangschikt worden, zoals vierkanten, rechthoeken of ruiten, om prachtige patronen op jouw vloer te creƫren. Een goed voorbeeld hiervan is het visgraatpatroon dat steeds vaker te zien is bij parketvloeren. Wanneer je overweegt om een parketvloer te nemen, dan is het belangrijk om te weten dat je deze vloer zelf kan leggen maar het is aan te raden een vakman in te schakelen voor de beste resultaten.

Ontdek de vele voordelen van een parketvloer

Vrijwel de meeste mensen kiezen ervoor om een parketvloer te nemen vanwege de duurzame aspecten. Deze vloer is namelijk bestand tegen zware slijtage, waardoor het een goede keuze is voor huizen met huisdieren en kinderen. Daarnaast voegt lamelparket ook waarde toe aan jouw huis wat betekent dat het een uitstekende investering is als je jouw huis uiteindelijk wilt gaan verkopen. Bovendien is lamelparket een geweldige optie als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke vloerkeuze, omdat het indien nodig meerdere malen opnieuw kan worden geschuurd en gelakt. Het advies is om dit ieder jaar te doen om te voorkomen dat er diepe scheuren ontstaan die de vloer aantasten.

Lamelparket geeft ieder huis een authentiek tintje

Het maakt niet uit of jij jouw huis een authentiek tintje wilt geven of gewoon een vloer wilt die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is, want lamelparket is zeker het overwegen waard. Met zijn tijdloze elegantie en klassieke charme zal je zeker weten nog jaren genieten van deze bijzondere vloer. Zie je het jaarlijkse onderhoud toch niet helemaal zitten? Kies dan eens voor houtlook PVC voor een ongekende warme en gezellige sfeer in huis.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.