Kleding bij Jan van Trier

Kleding

De makers van Jan van Trier® volgde het ranke silhouet van een bijzonder jongetje en ontwikkelden een nieuwe, toonaangevende look op het gebied van jongenskleding.

De collectie kenmerkt zich door de (een) uitgesproken snit en het gebruik van de meest rijke stoffen en fournituren. Het niveau van afwerken is hoog en de pasvorm heeft veel raakvlakken met de Italiaanse mannen mode. Een Italiaan onderstreept met zijn garderobe zijn eigen uniciteit, niet door extravagantie, maar door subtiliteit. A ‘little gentleman’s perception’; een mannen ding dus, maar dan voor de kleine man…

Onze kleine klantjes herkennen het gevoel, de status en het comfort. Ze kiezen zelf voor Jan van Trier®, de complimentjes komen vanuit elke hoek.

Jan van Trier® brengt high-fashion met een ‘classic twist’ Zo is bijvoorbeeld ieder Jan van Trier® shirt afgewerkt met een mouche (driehoekig splitstukje in de zijnaad van een overhemd), een dwars geplaatst onderste knoopsgat in oranje. De tricots kenmerken zich door diepe v-hals shirts en elke collectie brengt ‘hippe’ colberts (jasjes, Colbert klinkt zo debiteuren-crediteuren) voor elke feestelijke (meer geklede) gelegenheid.

Jan van Trier® is het jongetje uit de klas waar alle meisjes stiekem verliefd op zijn. Het is een sportief, stoer, sierlijk ventje wat gelooft in zijn eigen wondere, bijzondere wereld. Al is Papa nog steeds zijn grote held……

‘Kleding moet een kind mooier maken’

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.