Kooistra: de beste metaaldetectors

Al meer dan dertig jaar is Kooistra Detectors B.V. dé specialist in metaaldetectors in Nederland. Met het grote assortiment en de extensieve praktijkervaring van het bedrijf kan Kooistra haar klanten uitstekend adviseren. Als je wilt beginnen met een hobby in metaaldetectors, dan kun je al een starters detector kopen voor minder dan zestig euro.  Ook biedt Kooistra A-merken aan, zoals Teknetics, Nokta, Garrett, Makro, en Deteknix. Als je een metaaldetector voor je kinderen wilt kopen, dan kun je kiezen voor een wat kleinere metaaldetector.

Daarnaast kun je ook allerlei accessoires bij Kooistra kopen, zoals pinpointers en zoekspoelen. Ook vondstenvitrines en hoofdtelefoons horen bij het aanbod van Kooistra. Als je een professional bent, dan heb je natuurlijk alleen het beste van het beste nodig. Daarom biedt Kooistra veel 3D bodemscanners en professionele metaaldetectors aan, met een dieptebereik van wel 25 meter. Als je een metaaldetector wilt kopen, dan kun je dit online doen via de website: kooistra-detectors.eu. De betaling gaat dan met iDeal, PayPal, CreditCard, of een ander betaalmiddel. Je bestelling wordt op werkdagen meestal binnen 24 uur bij je thuisbezorgd. Daarnaast kun je ook naar de showroom gaan wanneer je een metaaldetector wilt kopen. Deze bevindt zich in Friesland, in Lippenhuizen.

Een geschikte metaaldetector voor beginners

Als je net begint met het gebruik van een metaaldetector, dan wil je natuurlijk nog niet teveel geld uitgeven aan je nieuwe product. Daarom kun je bij Kooistra al vanaf een klein bedrag een handige metaaldetector aanschaffen. Een voorbeeld van een geschikte detector is de Garrett Ace 150 of de 400i. Ook de Teknetics Eurotek is uitermate geschikt voor beginners. Met zo’n detector heb je alle basisprincipes van een goede metaaldetector, zodat je er jarenlang op vooruit kunt. Zo kun je je vaardigheid ontwikkelen en op pad gaan om nieuwe schatten te vinden.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.