KUSSENS BIJ SISSY-BOY

Met kussens van Sissy-Boy fleur je jouw huis helemaal op. De tofste decoratie voor in jouw slaap- en woonkamer of keuken. Bij Sissy-Boy vind je de mooiste kussens voor ieder interieur. Van rustieke stoelkussens voor je eetkamer of voor zomerse avonden in de tuin, tot warme, zachte kussens die van jouw woonkamer echt een thuis maken. Bij Sissy-Boy vind je gegarandeerd een kussen dat bij jouw persoonlijke woonstijl past!

Sissy-Boy heeft perfecte kussens om jouw slaap- of woonkamer mee op te vrolijken. Maak van jouw bank een échte plek om te genieten wanneer je thuiskomt van een dag werken. Ga voor een kussen in een bijpassende kleur of pak eens uit en ga voor een groter contrast. Wanneer je een velvet bank in je huis hebben staan is het tof om een katoenen kussen in de hoek te leggen, zo creëer je een speels contrast door de verschillende materialen. Om het contrast nog groter te maken is het tof om het witte teddy sierkussen op een groene of roze velvet bank te leggen.

Als je een katoenen bank hebt is het mooi om jouw bank te combineren met velvet kussens, zo creëer je door een mix aan materialen een bijzonder en speels effect. Het donkergroene sierkussen velvet rond is perfect op een beige bank.

Dit seizoen bestaan de kussens uit opvallend en kleurrijk. Heb je een grote bank? Ga dan voor meerdere (bij elkaar passende) kussens, denk aan het okergele kussen met franjes en het groen geweven kussen met print. Zo creëer jij een unieke look in jouw huiskamer.

Naast mooie sierkussens voor in huis heeft Sissy-Boy ook mooie stoelkussens. De nieuwe stoelkussens kun je voor in de tuinstoelen buiten gebruiken, zo fleur je niet allen je interieur maak ook je exterieur helemaal op! Leg het beige gestreepte linnen stoelkussen in een (bijvoorbeeld) rotanstoel voor een zomers effect.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.