Oefenmatrealen voor bhv’ers

Volgens de Arbowet is het verplicht om in Nederland bedrijfshulpverlening te hebben in een organisatie. Hiervoor hebben werknemers natuurlijk een BHV cursus nodig. Tijdens zo een cursus leren zij wat zij moeten doen tijdens een ongeval, ontruiming of brand. Het aantal bhv’ers in een organisatie ligt aan de grootte van het bedrijf en de risico’s binnen de organisatie.

een ongeluk zit in een klein hoek, dus het is altijd goed om voorbereid te zijn.
Daarom is het zeer belangrijk om altijd een bhv’er in een organisatie te hebben. Zij zorgen ervoor dat er snel en effectief hulp kan worden aangeboden voordat de andere hulptroepen er zijn. Hierbij kan men denken aan de politie, ambulance of brandweer. De werknemers kunnen de bhv cursus niet alleen op werk toepassen, maar ook in het dagelijkse leven, thuis of buiten. Tijdens een bedrijfshulpverlening cursus worden er verschillende onderwerpen behandeld. Meestal bieden bedrijfshulpverlening bedrijven cursussen aan die bestaan uit 4 modules zoals:
Niet-spoedeisende Eerste Hulp, Spoedeisende Eerste Hulp, Brandbestrijding en Ontruiming.  Als men op een kinderdagverblijf werk of op school is het ook mogelijk om in plaats van Niet-spoedeisende Eerste Hulp de module Eerste Hulp bij werken met kinderen te volgen.

Als het bedrijf bhv’ers uitkiest, moet ervoor gezorgd worden dat zij beschikken over een goede opleiding en uitrusting om hun taken goed uit te voeren. Het is ook belangrijk dat bedrijven hulpdiensten bellen zodra een ongeval gebeurt is. Tijdens een bhv cursus is het belangrijk om over oefenmaterialen bezitten, zo is het mogelijk om de cursisten zo goed mogelijk te informeren en instrueren. Het bedrijf schoen-safety biedt verschillenden bhv trainingssets aan. Het bedrijf beschikt over een  webwinkel bieden u alle materialen die u nodig hebt tijdens uw trainingen. De BHV training / examensets zijn ingericht volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis en het NIBHV. Trainingsets zijn verkrijgbaar op de website van schoen-safety: www.schoen-safety.nl

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.