Op zoek naar echte kerstboomkaarsjes voor in de kerstboom?

Het branden van echte kaarsjes in de kerstboom is afgelopen jaren weer sterk in populariteit toegenomen. Zag je vroeger een rage van kunstbomen met plastic kerstlichtje erin. Tegenwoordig komt er een sterkere hang naar echte, duurzamere producten. En daar hoort plastic niet bij. Bij het zoeken naar kerstverlichting is het in deze gedachte veel mooier om de authentieke kerstkaarsjes in een echte kerstboom te branden.

Kersboomkaarsjes van Bolsius

Het wordt wel steeds moeilijker om aan de originele kerstboomkaarsjes te komen. Gelukkig maakt Bolsius ze nog steeds, maar ze zijn niet meer in de grote fysieke winkels te verkrijgen. De echte kerstboomkaarsjes van Bolsius zijn verkrijgbaar in drie kleuren: wit, ivoor en rood. Vroeger waren er meer kleuren beschikbaar, maar uiteindelijk heeft Bolsius besloten om alleen de drie best verkopende kleuren over te houden. De witte kerstboomkaarsjes zijn voor moderne inrichtingen en altijd goed te combineren met de overige kerstdecoratie. De ivoren kerstkaarsen passen meer bij een klassieke inrichting met dito tinten in de accessoires. Rode boomkaarsjes zijn natuurlijk helemaal passend bij de kerst, mits deze kleur wel past bij de rest van de aankleding van de boom.

De kaarsjes zijn 9,7 cm hoog en 1,3 cm in diameter. Ze zijn verpakt in doosjes van 20 stuks. Bij afname van grotere aantallen ontvangt u korting. De boomkaarsjes branden circa 1,5 uur per stuk. De originele kerstboomkaarsjes van BolsiusĀ  kunt u met online voordeel kopen bij VanKaarstotServet, de grootste kaarsenwinkel online.

Branden van kerstboomkaarsjes

Denk bij het branden van de boomkaarsjes wel voor het in achtnemen van de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Houd een emmer water en/of een branddeken bij de hand.
  • Ten tijde van het branden van de kaarsjes dient altijd een volwassene aanwezig te zijn.
  • Houd kleine kinderen en huisdieren op afstand van de boom.
  • Zet de kerstkaarsjes stevig rechtop vast in de boom aan een stevige tak.
  • Zorg dat er geen takjes in de direct omgeving van de vlam zitten of komen.
  • Blaas de kaarsjes uit bij het verlaten van de kamer.
  • Maak de houdertjes schoon na het branden van de kerstboomkaarsjes.
WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.