Op zoek naar nieuw hang- en sluitwerk

Een degelijke beveiliging van uw woning is van erg groot belang. U moet er immers niet aan denken, dat u te maken krijgt met een inbraak. Bij een inbraak kunnen tal van waardevolle en dierbare voorwerpen worden onteigend en daarbij ontstaan er tijdens een inbraak vaak gevaarlijke situaties. Beeldt u zich eens in welke situaties er in uw woning kunnen ontstaan voor uzelf, voor uw gezin en voor uw huisdieren! Er zijn verschillende vormen van hang- en sluitwerk die u kunnen helpen bij het voorkomen van een inbraak. Daarbij kan het in sommige gevallen sterk aan te raden zijn om ook een alarminstallatie te laten installeren. Mocht u hulp willen hebben bij het verbeteren van de beveiliging in huis, dan kunt u altijd de hulp van een erkende slotenmaker bij u in de buurt inschakelen. Zo weet u zeker dat sloten op de juiste wijze geplaatst worden!

Het juiste hang- en sluitwerk voor ramen en deuren

Een degelijke beveiliging van uw woning begint bij het kiezen van de juiste sloten voor ramen en deuren. Veel consumenten kiezen bij het beveiligen van hun deuren voor zogenaamde cilindersloten, die met twee of drie contactpunten worden aangeboden. Het voordeel aan drie contactpunten is dat het een inbreker meer tijd zal kosten om de deur open te breken. De kans dat de inbreker betrapt wordt neemt hierdoor toe! Doordat cilindersloten in tal van verschillende soorten en modellen worden aangeboden, vindt u altijd het hang- en sluitwerk wat aansluit bij de stijl van uw deur.

Ook sloten voor ramen zijn van erg groot belang, al vergeten mensen dit regelmatig. Voor het beveiligen van uw ramen kunt u gebruik maken van zogenaamde bijzetsloten, die worden aangeboden als opleg- en insteeksloten. Het is van het type raam wat u heeft afhankelijk, welk type sloten het meest geschikt is voor uw ramen. Opent een raam bijvoorbeeld naar binnen of naar buiten? Hoe dik is het kozijn van uw raam? Enzovoorts. Een slotenmaker kan u meer vertellen over het meest geschikte hang- en sluitwerk voor uw ramen.

Schuttingdeuren en garages beschermen met hang- en sluitwerk

Wellicht heeft u naast uw woning nog een losse garage, een fietsenschuurtje, een schuttingdeur of een tuinhuisje. Vergeet ook deze elementen niet te voorzien van het juiste hang- en sluitwerk! Zeker in de zomer is het voor inbrekers erg aantrekkelijk om een tuinhuis of schuurtje binnen te dringen, omdat u dit vaak niet doorheeft als u slaapt. In tuinhuisjes of schuurtjes worden vaak verschillende waardevolle voorwerpen gestald in de zomer, omdat consumenten het te veel gesjouw vinden om deze voorwerpen iedere keer mee naar binnen te nemen.

De schuttingdeur vormt hierbij vaak de eerste hindernis voor inbrekers. Zorg ervoor dat het voor inbrekers niet eenvoudig is om deze schuttingdeur door te komen. Dit doet u door schuttingdeuren te voorzien van het juiste hang- en sluitwerk. In de meeste gevallen wordt aangeraden om op schuttingdeuren gebruik te maken van zogenaamde pensloten. Deze sloten lijken enigszins op de cilindersloten voor woningdeuren.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.