R Fouten die u moet vermijden in webdesign

De website is niet geschikt voor mobiele apparaten

U moet eerst het verschil begrijpen tussen een mobielvriendelijk ontwerp en een voor mobiel geoptimaliseerd ontwerp. Als het ontwerp mobielvriendelijk is, werkt uw site op dezelfde manier, ongeacht het apparaattype. 

Aan de andere kant optimaliseert een voor mobiel geoptimaliseerd ontwerp de afbeeldingen en corrigeert het de afstand. Een mobielvriendelijk ontwerp is beter voor een betere ranking in zoekmachines. 

Er worden slechte SEO-technieken gebruikt 

Goede SEO is belangrijk als u uw website wilt laten indexeren in zoekmachines voor organisch verkeer. Zorg er daarom voor dat uw website goede SEO-technieken gebruikt. 

Video’s of audio worden automatisch afgespeeld

Hoewel u audio en video’s op uw site kunt uploaden, moet u ervoor zorgen dat ze niet automatisch worden afgespeeld. Met andere woorden, de video mag alleen worden afgespeeld wanneer een gebruiker op de afspeelknop drukt. Hoe kun je voorspellen of de gebruiker de audio wil horen of niet? 

Conclusie

Kortom, het ontwerp van uw website is belangrijk als u op zoek bent naar meer bezoekers en meer kopers wilt werven via uw site. Daarom raden we u aan deze fouten hoe dan ook te vermijden. Ik hoop dat dit helpt. 

Als u uw websites goed wilt laten ontwerpen, raden we u aan contact op te nemen met remedia.nl . Ze zijn populair voor website design in groningen.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.