Review Canvas Company

Vandaag nog een review van een canvas. Omdat ik zo enthousiast was over het vorige canvas, zie hier: https://winkelweetjes.nl/review-animalprintshop-nl/ wilde ik ook nog een canvas met een eigen foto. Dit was voor mij compleet nieuw want ik heb nog nooit zoiets gekocht. Nadat ik een foto had uitgekozen vanaf mijn computer kon ik aan de slag gaan om het canvas te bestellen.

Allereerst ging ik naar https://www.canvascompany.nl. Hier kwam ik als eerst op terecht, omdat zij goed gevonden worden op internet! Dus dat was al positief voor mij. Op de website aangekomen kon ik heel gemakkelijk klikken op “bestel hier uw canvas”. Ik kwam toen op de pagina waar ik mijn foto kon uploaden. Maar eerst klikte ik even op de link “levertijden canvasdoeken” want ik wilde natuurlijk wel graag even weten hoe lang het zou duren voordat ik mijn doek binnen zou krijgen. Binnen 48 uur stond er. Prima voor mij! Terug naar de vorige pagina dan maar.

Op de pagina stond in vier stappen heel overzichtelijk aangegeven wat er ging gebeuren. De eerste stap was het toevoegen van de foto. In de tweede stap kon je je canvas eventueel opmaken. Ik heb er voor gekozen om mijn canvas met sepia effect te laten drukken. Daarnaast kun je  je eigen uitsnede bepalen. Maar aangezien ik een leek ben, heb ik dit Canvas Company laten doen. Ook ideaal trouwens dat dit mogelijk was! Kortom het bestelproces ging ook hier weer super goed! Als laatst moest ik nog even mijn gegevens invullen en toen was het canvas besteld.

Zie hieronder de foto’s van het bestel proces:


 

Binnen twee dagen had ik mijn canvas binnen. Weer goed ingepakt! En een prachtig resultaat!

 

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.