Singer in Suit: DJ en zanger in 1!

Muziek voor uw bruiloft…en meer

Singer in Suit is een veelzijdige en professionele act voor allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om een bruiloft, feestje, bedrijfsfeest, jubileum of evenement: bij Singer in Suit hoeft u niet te kiezen tussen livemuziek en een dj. Deze act biedt namelijk een zeer diverse muzikale invulling als allround dj en zanger. Bovendien levert Singer in Suit daarbij hoogwaardig licht en geluid, een mooie aankleding en strakke dj booths.

Veelzijdige zanger en dj

Bands zijn er genoeg, dj’s zijn er genoeg en artiesten zijn er genoeg. Slechts weinigen zijn echter zo veelzijdig als Singer in Suit. Zijn uitgebreide repertoire reikt van pop en soul tot rock en dance. Hierbij komen classics en de nieuwste hits voorbij, die ook live worden gezongen. De playlist wordt afgestemd op iedere gelegenheid en uw wensen. Zo boekt u met Singer in Suit een muzikale act die past als een maatpak.

Black & White

Omdat het oog uiteraard ook wat wil, wordt elke show van Singer in Suit stijlvol aan u gepresenteerd. Zoals de naam al doet vermoeden, draagt de uitvoerende artiest altijd een strak gesneden kostuum. Het stijlvolle aspect komt bovendien ook terug in de opstelling van Singer in Suit, die zowel in het wit als in het zwart kan worden geleverd. Zo kan de uitstraling van deze act worden afgestemd op de locatie, de gelegenheid en uw wensen.

Betaalbare act

Singer in Suit biedt professionele, exclusieve en stijlvolle acts voor betaalbare prijzen. Met een unieke mix neemt Singer in Suit u mee naar de hoogtepunten uit de hitgeschiedenis.

Meer informatie vindt u op http://singerinsuit.nl en http://djbruiloftmuziek.nl

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.