Straal in de regen met een trendy regenjas!

In een regenachtig land als Nederland waar mensen vaak graag de fiets pakken, komt een regenjas goed van pas als je droog op je eindbestemming wilt aankomen. Een goede regenjas kan je niet alleen drooghouden, maar je kunt er tegelijkertijd nog steeds mooi en hip uitzien! In deze blog zetten wij onder elkaar wat de meest trendy regenjassen van het moment zijn.

Trendy regenjassen van het moment

#1. Modern

De moderne jas van het moment is de oversized met een minimalistisch ontwerp regenjas. Door het oversized model houden de trendy regenjassen je extra warm en ook extra droog in de koude regen. Het komt dus goed van pas wanneer je een boswandeling wilt doen of een stuk moet fietsen!

#2. Val op in print!

Een regenjas hoeft er niet altijd saai uit te zien. Een print op de jas zorgt ervoor dat je nog steeds modieus over straat kan lopen! Dit kun je mooi combineren met bijpassende schoenen, zoals kleurrijke regenlaarzen.

#3. Sportief

De sportieve trendy regenjassen vallen meer op je heupen dan een normale regenjas en zijn meer getailleerd. Comfortabel, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk! Deze jassen zijn ook modieus te dragen wanneer het niet regent en koud is.

Trendy regenjas voor dames bij Happy Rainy Days

Functie, stijl en comfort… Bij Happy Rainy Days vind je het allemaal in hun jassencollecties maar ook in regenkleding. Op de webshop vind je binnen no-time een trendy regenjas die comfortabel zit maar ook ervoor zorgt dat je modieus over straat loopt, zo kan het dus op elk moment gedragen worden. Elke regenjas is gemaakt van een waterdichte, winddichte en ademende stof. Hun eigen wasmiddel, de OutdoorWash zorgt ervoor dat na elke wasbeurt de kleding ademend, water- en winddicht blijft. Bekijk het assortiment van Happy Rainy Days op de webshop!

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.