Superdry wereldwijd bekend merk

Superdry is een redelijk jong Brits merk. Het merk werd geboren in 2003 en al snel uitgegroeid tot een wereldberoemd merk. Dit succes was mede te danken aan goede reclame voor dit merk door een beroemde Britse voetballer. Superdry heeft zich al in 46 landen gevestigd. Het bestaat uit zelfstandige winkels, franchise winkels of geautoriseerde outlets.  De stijl van het merk is een combinatie van Amerikaanse vintage, handgetekende Japanse graphics en het vakmanschap van de Britten. De Japanse invloed in de kleding is te danken aan een rondreis door Japans die werd gemaakt door de oprichters van Superdry. Over het algemeen kenmerkt het merk zich door de stoere en sportieve uitstraling met kleurrijke en vrolijke uitschieters.

Superdry voor mannen
Superdry kleding voor mannen is voornamelijk stoer met neutrale kleuren. Ze hebben een grote collectie voor mannen bestaande uit schoenen, T-shirts, polo’s, truien en vesten en zelfs zwembroeken. Hoewel de degelijke en stoere outfits de boventoon voeren bij de mannencollectie maakt Superdry ook gebruik van felle kleuren en gedurfde prints. Je kunt de gehele collectie bekijken bij een Superdry outlet.

Superdry zeer uitgebreide collectie voor vrouwen
Voor vrouwen is de collectie van Superdry zeer uitgebreid en divers. Je hebt de bekende basics zoals hoodies, truien en spijkerbroeken in neutrale kleuren zonder print. Daarnaast heeft Superdry ook kleding met vrolijke kleuren en exclusieve prints. Denk bijvoorbeeld aan shirtjes met hartjes, jurkjes met bloemetjes en broekjes met kleurige figuurtjes. Superdry heeft ook mutsen, hoeden, petten, lingerie en badmode voor vrouwen. Op dit moment kun je profiteren van de Superdry sale.

Sportkleding van Superdry
Voor zowel mannen als vrouwen heeft Superdry een uitgebreide collectie aan sportkleding. Denk aan korte en lange broeken, hoodies, vesten, leggings, schoenen en voor de vrouwensport bh’s en topjes. Alle sportkleding is net zoals de andere kleding verkrijgbaar in neutrale kleuren en stijlen en in opvallende prints met felle kleuren.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.