T-shirt vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest organiseren is ontzettend leuk om te doen, maar het vergt ook een hoop creativiteit en inspiratie. Welke activiteiten staan er op de planning? Wie nodig je allemaal uit? Maar misschien wel de belangrijkste vraag, wat trekken jullie aan? Bij een vrijgezellenfeest is het namelijk  gebruikelijk dat iedereen hetzelfde T-shirt draagt. Door een uniek en opvallend T-shirt te dragen, ziet iedereen meteen dat jullie een vrijgezellenfeest hebben. Naast de herkenbaarheid van de groep, zorg je voor een gevoel van saamhorigheid en uniformiteit binnen de groep vrijgezellen.

Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij wat ideeën op een rijtje gezet zodat jouw eigen ontworpen T-shirt gegarandeerd een succes wordt. Bij Tigerprint kun je kiezen uit verschillende soorten shirts die je kunt laten bedrukken voor een vrijgezellenfeest. Zo kun je naast T-shirts ook kiezen om een poloshirt te laten bedrukken. Of als het iets kouder is, kun je ook sweaters bedrukken met een leuke tekst. Ook hebben wij damesshirts in ons assortiment.

T-shirt vrijgezellenfeest

Enkele leuke cliché voorbeelden die je op een T-shirt kunt laten bedrukken:

  • Bijna getrouwd maar nu nog even stout
  • Pas op! Losgelaten vrijgezel!
  • Kus me snel, ik ben vrijgezel
  • Op de voorkant: Nu nog vrij en blij.. en op de achterkant: Straks oud en getrouwd..
  • Op de voorkant: Ja, ik wil op en op de achterkant: datum van trouwdag
  • Weet iemand waar mijn bruid(egom) is?

Vrijgezellenfeest T-shirt ontwerpen met eigen tekst of design

Naast de standaardteksten die we hierboven opgesomd hebben, is het natuurlijk ook mogelijk om je eigen tekst op een T-shirt te laten bedrukken. Naast een leuke tekst is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een foto van de aanstaande bruid(egom) op een T-shirt te laten bedrukken. Of de bruid of bruidegom hiermee blij zal zijn, is maar de vraag. We kunnen wel met zekerheid zeggen dat het een gezellige en succesvolle dag gaat worden! Heb je vragen over het bedrukken van T-shirts of andere kleding, neem dan contact met ons op!

 

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.