Te vroeg voor Kerstpakketten?

De zomer is nog niet voorbij en hier een verwijzing naar de kerst. Al vanaf februari zijn de kerstpakket beurzen door de inkoop weer goed bezocht en vanaf mei is de showroom geheel op kerstgeschenken ingericht alweer open!

Nee, het is niet te vroeg voor het uitzoeken van uw kerstgeschenken. Sterker nog; wanneer u het kerstgeschenk nu kiest, bestaat er een grotere kans dat uw keuze nog leverbaar is.

Wat is er nou leuker dan uw personeel en relaties te verrassen met een traditioneel kerstpakket. Deze kerstpakketten kunt u vanaf 60 stuks samen met onze specialist naar wens en budget samenstellen. Uiteraard hebben wij ook gedacht aan de aantallen onder deze grens; wij hebben een prachtige trendcollectie samengesteld.

Naast een traditioneel kerstpakket kunnen wij ook eigenkeuzeconcepten aanbieden. Uw relatie of medewerker kan via een speciaal geefmoment zelf in een online omgeving een cadeau uitkiezen. Graag informeren wij u hier persoonlijk over.

Banner-x-Kerstpakketten

Waarom is BeGlobal ook uw partner voor kerstgeschenken:

● Wij nodigen u graag uit om gezamenlijk een kerst- of relatiepakket samen te stellen afgestemd op uw budget.
● Uw eigen kerstpakketten specialist helpt u verder!
● Voor ‘trend’ kerstpakketten uit voorraad kunt u bij ons terecht.
● In ieder budget een keuze!

Uiteraard kunnen wij ook bedrukte geschenken meeleveren of los leveren. Luxe relatiegeschenken voorzien van uw logo worden ook dikwijls ingezet als kerstattentie. Uiteraard staan wij klaar om ervoor te zorgen dat u de juiste, al dan niet bedrukte, geschenken op tijd in huis heeft.

Marco Horneman is Managing Director bij BeGlobal Promotions. BeGlobal Promotions is een distributeur in promotionele artikelen, premiums en relatiegeschenken, waaronder eindejaarsgeschenken. Kijk op www.beglobal.nl voor meer informatie

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.