Thermosbekers houden je drank warm of koud

Wil je graag iets te drinken meenemen voor onderweg dan kun je dit in thermosbekers doen. Deze bekers zijn een soort kleine versie van een thermosfles en je kunt er een warme of koude drank lang goed en op de juiste temperatuur in bewaren.

Hoe werken thermosbekers?

De thermosbeker is voorzien van een dubbele wand waardoor de inhoud langere tijd goed warm of juist koud blijft. Als je ervoor zorgt dat de koffie of thee (iets anders kan natuurlijk ook) goed warm is als je deze erin schudt blijft deze ook langer warm. Op warme dagen wil  je natuurlijk ook wat te drinken hebben onderweg en dan isoleert de thermosbeker de inhoud tegen de warmte van buitenaf. Hiervoor geldt dat je de drank er zo koud mogelijk in doet om het gewenste effect te krijgen.

Goed voor het milieu en de portemonnee

Een thermosbeker is te koop in verschillende maten. Je kiest het beste de maat waar in past wat jij wilt meenemen. Zo zijn er bijvoorbeeld bekers te koop waar precies een beker koffie in past die je onderweg haalt of waar je een halve liter in kunt doen. Met een thermosbeker die je steeds opnieuw kunt vullen voorkom je dat je steeds een nieuwe beker of flesje nodig hebt. Zo denk je ook nog eens aan het milieu omdat je minder plastic gebruikt.

Leuk als cadeau

Een thermosbeker is verkrijgbaar in tal van uitvoeringen. Omdat het een nuttig gebruiksvoorwerp is, is het ook erg leuk om een dergelijke beker cadeau te geven of cadeau te krijgen. Als bedrijf kun je er op die manier ook voor kiezen een thermosbeker te laten bedrukken. Zo maak je meteen reclame als de ontvanger de beker gebruikt als je er de naam of het logo van je bedrijf op laat zetten. Zeker als mensen de beker onderweg gebruiken wordt de opdruk goed gezien.

Handig in het gebruik

Een thermosbeker is net even wat handiger voor gebruik in de auto dan een gewone thermoskan. Bij een thermoskan dien je er nagenoeg altijd de dop af te draaien en dit is natuurlijk niet praktisch als je zelf aan het stuur zit. Vaak dien je de drank dan in een (losse) beker te schenken hetgeen niet gaat als je zelf rijdt. Met een thermosbeker voorkom je dit probleem omdat je kunt drinken met de deksel er gewoon op of deze zo kunt zetten dat drinken eenvoudig gaat.

Drinken voor meer mensen samen

Wil je meer drinken meenemen voor onderweg of voor meer personen? Dan is een thermoskan natuurlijk ook een goede optie, simpelweg omdat deze doorgaans groter zijn dan thermosbekers en er dus gewoon meer in kan.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.