Tips voor gratis spullen afhalen

Als je van plan bent om spullen gratis weg te geven dan moet je het natuurlijk eerst bekent maken. Hoe anders moet men weten dat er iets te halen valt?

Je kunt dat op een aantal plaatsen doen. Allereerst kun je het op Facebook doen. Je maakt een korte post over wat je wilt weggeven, plaats misschien een foto erbij en een ieder op je vriendenlijst gaat ’t dan zien. Dit is ideaal voor mensen die liever geen contact willen met vreemde mensen.

Ook in de krant plaatsen is een mogelijkheid. Dan weet je zeker dat nog meer mensen het zullen zien en je hebt in no time personen gevonden die interesse zullen hebben.
Natuulijk kun je ook online een advertentie plaatsen. Het is sneller dan in de krant plaatsen, kost geen geld en je het gaat ook door vele mensen gezien worden. Er zijn meer dan genoeg websites die dit doen. Bij sommige moet je registeren, maar er zijn gelukkig uitzonderingen. Je mag om meerdere sites advertenties plaatsen. Een bekende website is Marktplaats.
Als je dat eenmaal hebt gedaan hoef je alleen nog maar te wachten op een reactie. Omdat ’t gratis is zal dat zeker niet lang duren. Als je iemand hebt gevonden die geinteresseerd is maak je een afspraak en geef je je spullen dan aan hem of haar af. Heel makkelijk dus. Misschien als je rondkijkt vind je iemand die zoekt waarnaar jij vraagt en hoef je helemaal geen advertentie te plaatsen, maar dat zou wel een grote toeval zijn. Probeer het zelf op gratisspullenafhalen.nl

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.