Top 10 producten die dienen als promotiemateriaal

Promotiemateriaal kan op verschillende manier ingezet worden, maar wat zijn nou de belangrijkste en meest verkochte producten die ingezet worden als promotiemiddel? Wij hebben voor u de belangrijkste promotiemiddelen op een rijtje gezet! Startende bij de top 10 van best verkochte promotiematerialen.

Top 10: keycords

Keycords zijn standaard producten die men veelal gebruikt tijdens evenementen of beurzen. Een leuke manier om klanten een toegangspas te geven of een mogelijkheid geven om de sleutelbos om de nek te hangen.

Top 9: Tassen

Tasjes zijn er in verschillende vormen, maten en materialen. Tasjes vallen daarom binnen de top 10 van de beste promotieartikelen.

Top 8: Aanstekers

Aanstekers worden nog steeds veel gebruikt om te bedrukken met bedrijfslogo. Echter zal de aanvragen voor aanstekers zeker gaan afnemen, aangezien het rookverbod ingevoerd is en in de toekomst de pakjes sigaretten een stuk duurder worden. De kans is dus groot dat aanstekers uit de top 10 van promotiemateriaal verdwijnen

Top 7: Sleutelhangers

Sleutelhangers zijn er in verschillende vormen en formaten. Sleutelhangers zijn goedkoop maar tevens vaak beschikbaar in een specifieke vorm die gekoppeld kan worden aan jouw onderneming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan makelaars, met sleutelhangers in de vorm van een huis of autobedrijven met een sleutelhanger in de vorm van een auto.

Top 6: Promotietextiel

Promotietextiel doet het standaard zeer goed aangezien iedere onderneming graag eigen werkkleding heeft met een bedrijfslogo of naam. Ook tijdens evenementen zie je vaak bedrukte of geborduurde polo’s die dienen als promotiemateriaal. Ook geven ze dit soort polo’s met felle kleuren vaak gratis weg.

Top 5: Zonnebrillen

Zonnebrillen zijn de trend tijdens festivals en zomerse feestjes. Veel ondernemers spelen hierop in door de zonnebrillen aan de zijkant te voorzien van een eigen bedrijfslogo.

Top 4: Bidons en drinkflessen

Bidons worden voornamelijk ingezet door webshops die te maken hebben met sporten en fitness. Geef sporters een gratis bidon met logo en de bidons worden dan voornamelijk meegenomen naar de sportschool. Een efficiënte manier van marketing waarbij je het onderste uit de kan haalt.

Top 3: Zweetbandjes

Zweetbandjes laten borduren is ideaal voor sportevenementen of hardloopwedstrijden. De zweetbandjes vallen op en ze zijn een leuke manier om eenvoudig jouw doelgroep (sporters) te bereiken.

Top 2: Jassen en windjacks

Jassen of windjacks zijn voor veel bedrijven net zoals promotietextiel, shirts en polo’s, de prioriteit voor het maken van reclame. Het is een efficiënte manier om professioneel over te komen en tevens worden jassen veel gebruikt en ze worden extreem lang gebruikt. Het komt zelfs voor dat mensen de jas wel meer dan 5 tot 10 jaar in de kast hebben hangen.

Top 1: Pennen

Pennen graveren of bedrukken komt het meest voor bij promotiewebshops. Pennen zijn nou eenmaal goedkoop en je kunt op een eenvoudige manier veel pennen voorzien van jouw bedrijfslogo. Zeg nou zelf, kom maar eens op een beurs. Iedere bedrijf waar jij bij langs gaat voor informatie heeft bedrukte pennen tot zijn of haar beschikking.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.