Verschillende soorten ondergoed

Mannen hebben meer soorten ondergoed dan je misschien zou verwachten. Zo kunnen mannen tegenwoordig ook hipsters bestellen. Een hipster zit op de heupen waardoor deze niet boven de broek uit komt. Voor de echte gewaagde mannen zijn er ook strings verkrijgbaar. Maar het meest bekende ondergoed voor mannen is de onderbroek of slip of de boxershorts.

Soorten boxershorts
Boxershorts voor heren zijn er in verschillende soorten. Sommige mannen vinden het prettig als de boxershort wat wijder valt. Voor deze mannen zijn er boxershorts met wijde pijpen. Let er wel op dat je dit soort boxershorts niet draagt in een strakke broek, dat geeft namelijk een raar gezicht. Eigenlijk is het ook beter om een boxershort of onderbroek te dragen die meer ondersteuning biedt. Tevens voorkomt een strakkere boxershort/onderbroek dat er bacteriën in je kleding komen. Deze kans is overigens al helemaal groot als je geen ondergoed draagt. Dus een vorm van ondergoed is altijd beter dan ‘going commando’.

Vind het merk dat bij je past
Probeer het merk te vinden met de juiste pasvorm. Dit houdt in dat het ondergoed goed ondersteund, alles op zijn plaats houdt maar niet te strak of te los zit. Er zijn veel verschillende merken boxershorts te bestellen, dus zit er vast wel één bij die echt goed zit. Ben hier niet te laks in want je zal merken dat wanneer je de juiste boxershort hebt, je zou willen dat je dit eerder had gedaan.

Kleuren en print
Uiteraard zijn er boxershorts in het zwart of wit te verkrijgen, maar er zijn ook leuke en stoere boxershorts verkrijgbaar in felle kleuren en prints. Bekende merken zoals Brunotti, Cavello en Funderwear staan bekend om hun stoere en vrolijke prints. Heb je liever een boxershort met een fel kleurtje, kijk dan eens bij de merken Pierre Cardin of Maxx Owen. Als je boxershorts koop van een goed merk, heb je een grote kans dat het ook van goede kwaliteit is.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.