Visitekaartjes bestellen

Visitekaartjes zijn hartstikke handig, je kan zo je adres en gegevens uitwisselen met elkaar. Helaas vind ik het bestellen van die handige visitekaartjes niet zo handig. Sterker nog, ik vind er niks aan om die dingen te bestellen. Waar laat je je visitekaartjes drukken? In grote tijdschriften en tussen de reclamefolders lees je regelmatig een bedrijfsnaam waar je via internet terecht kan. Maar je kan natuurlijk gewoon naar je plaatselijke drukker gaan. Die kan uitstekend visitekaartjes drukken.
Het ontwerpen vind ik nog wel leuk om te doen. Wat ik dan helemaal geweldig vind is om al mijn gegevens in die kleine hokjes in te vullen, om het vervolgens op het kaartje te zien verschijnen. Ik kies een andere achtergrond, maar dan vallen mijn letters niet meer op, of de kleuren vloeken. Uiteindelijk blijf ik zo bezig. Dit is echt niks voor de perfectionist die ik ben.

Ik vind het geweldig dat er zoveel mogelijkheden zijn om je eigen kaartje te laten maken, hoewel het voor mijn makkelijker zou zijn als ik uit vijf standaard samples zou kunnen kiezen. Ik denk dat er gewoon te veel mogelijkheden en keuzes zijn voor mij.

Een mooi, goed verzorgd visitekaartje garandeert dat de ontvanger jou niet snel vergeet. Visitekaartjes bestellen is maatwerk en dat vraagt vakmanschap. Een goede drukker zal je adviseren om minstens 200 grams papier te gebruiken. Meestal wordt half mat offsetpapier gebruikt, maar eenzijdig gestreken is ook mooi. (Chromecoat, maar dan dient er wel een persvernis als extra druklaag te worden aangebracht om de krasbestendigheid te vergroten). Die drukker zal je helpen met het kiezen van het juiste formaat.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.