Voordelen van Klarna winkels

Online shoppen is heel leuk en als je producten geleverd wordt is het altijd spannend om ze eindelijk te openen en te gebruiken. Maar het komt ook met z’n nadelen. Bijvoorbeeld als je een item hebt gekocht en niet tevreden bent ermee, maar je hebt hun je zwaarverdiende geld al gegeven. Dat kun je voorkomen met Klarna winkels. Door gewoon achteraf te betalen! Daarnaast zijn er nog meer voordelen:

1. Achteraf betalen
Lekker online je inkopen doen en pas betalen als je je artikelen hebt gekregen. Klinkt goed, nietwaar? Het is net zoals u naar de winkel zou gaan, je inkopen doet waarbij je je product goedkeurt voordat je hem neemt en dan voor alles betaald bij de kassa.

2. Retourneren
Als u een product niet goed vindt kunt u ‘m gerust terug sturen. Zelfs als u al heeft betaald kunt u uw geld binnen 10 dagen terug verwachten.

3. Veiligheid
Als je shopt hoef je niet veel informatie te geven over jezelf. Als je een factuur hebt gemaakt hoef je je bankrekeningnummer of creditcard informatie niet erbij te vermelden.

4. Duidelijke termijnen
Allebei de koper en verkoper moeten zich houden aan een digitale contract. De verkoper moet dus de product zo snel mogelijk aan u leveren en de koper doet de betaling binnen de aangegeven periode. Dit zorgt dus voor een vlotte transactie. Je kunt de betaling verspreid betalen of het gehele verschuldigd bedrag op elk moment aflossen zonder dat er extra kosten eraan zijn verbonden.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.