Waar drukwerk bestellen?

Qfoto-transportElke ondernemer heeft regelmatig drukwerk nodig. Of het nu gaat om flyers, visitekaartjes, posters of spandoeken. Op de radio horen we elke dag reclames waarin de ene goedkope drukwerkaanbieder na de andere ons laten weten bij hen drukwerk te bestellen tegen de allerlaagste prijs.

Maar is dat wel zo verstandig? Zijn die goedkope online drukkers te vertrouwen? Vaak laten zij het drukwerk in Oost-Europa printen, waardoor de levertijd erg lang is. Ze gebruiken goedkope, dunne papiersoorten om op te drukken en de kwaliteit van het drukwerk zelf laat soms ook te wensen over.

Het klinkt leuk om 500 visitekaartjes voor 10 euro te bestellen, maar je kunt dan zelf al wel raden dat je niet al teveel van de kwaliteit en service mag verwachten. Is er bijvoorbeeld iets misgegaan tijdens de bestelling of bezorging, dan heb je gewoon pech. Omdat de bezorging van dit drukwerk wordt uitbesteed kunnen ze ook niet garanderen dat je je brochures bijvoorbeeld wel op tijd voor een beurs in huis hebt.

Gelukkig begrijpen veel mensenĀ  dat je met kwalitatief hoogwaardig drukwerk pas echt een goede indruk achterlaat. Zij vinden het bovendien prettig tijdens het bestelproces geholpen te worden. Zij hebben het druk genoeg met hun eigen werk en willen zich niet druk hoeven te maken om het drukwerk. Zij bestellen bij Q-Promotions drukwerk, omdat daar al hun zorgen uit handen worden genomen.

Q-Promotions biedt drukwerk van hoge kwaliteit tegen prijzen die verrassend laag zijn. Daarvoor krijgt u bovendien gratis technische bestandscontrole en de zekerheid dat uw bestelling snel, onbeschadigd en op tijd wordt geleverd, omdat Q-Promotions dit met eigen transport verzorgt.

Dus bent u ook op zoek naar een betrouwbare partner voor al uw drukwerk? Neem dan eens een kijkje op de website van Q-Promotions.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.