Wat geef je je vriend voor valentijn?

Het vinden van hét perfecte valentijnscadeau voor je vriend is lastig, misschien zelfs onmogelijk. Uiteindelijk gaat het toch puur om het gebaar en zal je vriend al snel blij zijn met datgene wat hij krijgt, toch wil je iets geven waar hij echt blij mee is maar wat moet je dan halen? In dit artikelen geven wij een aantal tips.

Een bierpakket

Het is misschien niet een heel speciaal cadeau maar voor de stellen waar het meer om het gebaar gaat of die het niet heel groots willen aanpakken is dit een heel succesvol mannencadeau. Mannen die graag een biertje drinken zijn al heel snel blij met een bierpakket met wat speciaalbiertjes, maar wat moet je nu voor hem halen? Er is immers zoveel keus. Als hij graag in het weekend of ‘s avonds een biertje drinkt dan heeft hij vast wel ergens een voorraad staan, kijk eens goed naar wat voor soorten speciaalbiertjes er staan. Staan er veel Tripels of staan er juist Dubbels? Drinkt hij graag blonde bieren of houdt hij van donkere biertjes? Je kan bij een slijterij of speciaalzaak vast wel aan iemand vragen wat ze aanraden bij bepaalde voorkeuren. Kleine tip: Ga voor een bierpakket met een glas, veel mannen sparen die namelijk en willen het liefste allemaal verschillende glazen hebben.

Sieraden

Dit is natuurlijk een echte klassieker als het gaat om valentijnscadeaus, veel mensen hebben vast wel eens een ketting of armband aan hun vriend of vriendin gegeven met de namen of de datum. Als je dat al hebt gegeven dan hoef je dat natuurlijk niet nog een keer te geven, maar er zijn nog andere sieraden die je kan geven. Een mooie horloge of een stoere leren armband behoren tot de populairste valentijnscadeaus, mocht je het willen zijn er vaak nog mogelijkheden om te personaliseren.

Een etentje

Dit is natuurlijk ook een cadeau die vaak gegeven wordt, een lekker etentje. Hierbij is het belangrijk dat je kijkt naar hoe de relatie zelf is, houden jullie beiden van romantiek reserveer dan een tafel bij een luxer restaurant. Houden jullie niet zo van romantiek dan zijn een hamburgertent of spareribs restaurant twee heel populaire opties.

Een lekker luchtje

Een luchtje wordt ook vaak gegeven als cadeau, een groot voordeel is natuurlijk dat je zelf kan bepalen wat je geeft. Kies een luchtje uit die je zelf ook echt lekker vind, misschien heeft hij zelfs een favoriet die jullie beide heel lekker vinden ruiken.

WinkelWeetjes

Add your Biographical Info and they will appear here.